Wednesday, May 4, 2011

Και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος; Και ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Προς εμπύρωση όσων αναφέρονται στην προηγούμενη ανάρτηση πού αφορά τον ρόλο των ΜΜΕ ακολουθούν δύο βίντεο τα οποία παρουσιάζουν το θέμα του Badminton από τους «έγκριτους» δημοσιογράφους «κ.κ.» Τρανταφυλόπουλο και Χατζηνικολάου.
Φυσικά αμφότεροι οι «κ.κ.» παρουσιάζουν μονόπλευρα το θέμα χωρίς να παρουσιάζουν τον αντίλογο την άλλη πλευρά η οποία έχει επανειλημμένα καταγγείλει τά τεκταινόμενα με το Badminton. 

Προσέξτε την τσαπατσουλιά με την οποία παρουσιάζει «ο δημοσιογράφος», όπως αναφέρετε στον εαυτό του ο Τρανταφυλόπουλος (μεγαλομανίας το ανάγνωσμα), την «αυθόρμητη» είσοδο και το αθώο της εμφάνισης, του συνεταίρου στο Badminton του κου Αδάμ.

Τα δύο αυτά περιστατικά συνέπεσαν, εντελώς «τυχαία», με την επίθεση πού εξαπέλυσε το Πρώτο Θέμα, του άλλου έγκριτου δημοσιογράφου «κου» Θέμου Αναστασιάδη και «κου Μπόμπολα», εναντίον της Υ.Π.Ε.ΚΑ. κας Μπιρμπίλη και έχουν παρουσιαστεί αναλυτικά σε προηγούμενες αναρτήσεις.

Η αμέσως επόμενη ανάρτηση θα αφορά την καταχώρηση στο ένθετο «Κάπα» της Κυριακάτικης Καθημερινής πού κυκλοφόρησε το Σάββατο 30 Απριλίου 2011.

Βίντεο Χατζηνικολάου από τήν εκπομπή Πρόσωπο μέ Πρόσωπο

Βίντεο Τριανταφυλόπουλου από τήν εκπομπή Ζούγκλα

Αρχείο Blog