Wednesday, February 2, 2011

Ο ΛΥΚΟΣ στην αναμπουμπούλα χαίρεται (2), άδεια ΥΠ.Ε.Κ.Α.

Σίγουρα μάθατε για την αυριανή και μεθαυριανή κινητοποίηση και όχι από εμένα λυπάμαι γι’ αυτό δεν θα ξανασυμβεί. Όμως είναι πολύ όμορφο ο αγώνας να βρίσκει και νέους συναγωνιστές.

Η έκπληξη της ημέρας είναι ότι το ΥΠ.Ε.Κ.Α. και το Υπουργείο Πολιτισμού (εδώ ανήκει η εταιρία Ολυμπιακών Ακινήτων), όπως μας πληροφορεί το Φύλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Φ.Ε.Κ.) αριθμός φύλλου 1122 πού κυκλοφόρησε στις 23 Ιουλίου του 2010 αναγράφεται ότι τα προαναφερθέντα υπουργεία παραχώρησαν στις 14 Ιουλίου του 2010 άδεια λειτουργίας στο Badminton.

Όπως θυμάστε σας είχα πει ότι το ότι ένας πολιτικός ή δημοσιογράφος φέρεται σωστά σε μια δεδομένη συγκυρία δεν σημαίνει ότι αυτό θα γίνεται πάντα. Αυτά για να αποδίδουμε τά του Καίσαρος τώ Καίσαρι και τά του Θεού τώ Θεώ.
Τελικά είχε αποτέλεσμα η κατ' ιδίαν συνάντηση πού είχε η κα Μπιρμπίλη με τους εκπροσώπους της εταιρίας μέσ’ το καλοκαίρι. Το ότι δεν δέχεται, από τότε πού έγινε υπουργός, να δει την Επιτροπή Κατοίκων ίσως είναι γιατί η επιτροπή δεν είναι επιχειρηματίες, ή έστω και Άραβες.

Στο άμεσο μέλλον έχουμε:
1η Κινητοποίηση αύριο στις 6μμ στην στάση του ΜΕΤΡΟ στην Κατεχάκη
2η Παρουσία την επόμενη ημέρα στον χώρο εκδίκασης του Συμβουλίου Της Επικρατείας.

Έλειψα πολύ, το γνωρίζω, τα πράγματα φαινόντουσαν ήσυχα, καλοκαίρι, δημοτικές και περιφερειακές εκλογές … αλλά όπως είπαμε ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται… καί όταν εσύ κοιμάσαι ο άλλος γράφει ιστορία.
Για την εκμετάλλευση του επιπλέων χώρου στο Badminton πού άρχισε την Κυριακή των πρώτων εκλογών σας μίλησα.
Βέβαια αργότερα έμαθα ότι ο κος Τάκης (ιδιοκτήτης του Half Note) και συνεργάτης του κου Αδάμ τηλεφώνησε σε αρκετά μέλη, της Επιτροπής για Το Μητροπολιτικό Πάρκο, την εβδομάδα μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών, λέγοντας ότι οι εγκαταστάσεις θα πρόσφεραν κάποια θεάματα (πατινάζ, τραινάκια κλπ) τα οποία προσέφεραν και πέρυσι. Υποσχέθηκε ότι θα κατέβουν στις 6-12 Ιανουαρίου όπερ και εγένετο.

Αρχείο Blog